Inverness, Canal marina.

3. Juli. Valgte å være en dag til. Full klesvask før videre Canal-ferd, uvisst hvor neste anledning ville by seg. Den nye vannpumpe installasjonen hadde vært noe kranglevåren igår, ingenting passet. Da syklet jeg, kl 06:45, de 4 km til B&Q, en enorm varehus ksom etter sigende, hadde alt, inkl div slanger og overganger. Med litt fantasirike slange-løsninger, og noe mellom-lekkasjer, ble det vellykket til slutt. 

Etterpå gikk vi de 2-3 km til Byen, Inverness. Vandret rundt. Fikk klippet hår. Handlet diverse nødvendige ting, bla annet myggnettinghetter og spray, og noen unødvendige, men meget Skotsk,  i The House of Frazer. Nøt en kaffe. Hørt på gatemusikanter, inkl en jente som sang, a capella, midt i byens larm, og fikk folk til å stoppe opp. Til slutt, en meget smakfull middag i The Yellow Mustard, (anbefales!), hvor M smakte på en lokal spesialitet, terrine av black pudding, til stor nytelse. 

Så, ruslet tilbake til båten, gjennom gater med nesten hvert hus en B&B, via Coop’en, for grønnnsaker og ferske ting. Slutt test av vannsystemet. Ingen lekkasjer. Godkjent. Natta.

Nå 4. July, gratulere USA.!  Canal-ferden skal starte, etter første regnskur meldte kl 9. Først også etter en diger Canal Cruise ship, Spirit of Ness, eller noe lignende, som er antagelig bygget like innenfor slussenes mål. Vi blir mygg i forhold. 

Scotland here we come!

Alls well.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..