Josins Sommer Seilas, 2018.

I det maritim miljøet, sies det at man skal ikke legge ut på en seilas på en fredag. Jeg kunne ikke vente en dag til pga overtro, og fredag 25 mai ble starten på årets seilas. Det var ikke bare overtro viste det seg, og diverse lekkasjer, heldigvis små, dukket opp.

Kort legg første dagen, bare for motor på en vindstille dag, til Sandefjord, og en meget hyggelig treff med Kari og Gilbert, som kom ombord bringendes middag, en frisk Ceasar salad, på en sommer-varm ettermiddag.

IMG_4663.JPG

Finfin god-seilas klem!

Etter at de hadde reiste, rømte jeg ut til S’fjord Seilforenings anlegg, for å  unngå det stigende støy nivå, både fra fest-stemte gjester i restaurant ved siden av, men også fra en desibel-sterk konsert i Badeparken innenfor. (Hørsel på de høye toner er vel borte, men bassen…..).

Nydelig solnedgang. Stille natt. Stille morgen. Benyttet anledning tl å fikse de div små problemer, før nordavind begynt å sige inn ved 10-tiden, og vi drev ut fjorden i bedagelig fart. Litt forbi Svenner Fyr dreide vind mer på øst og økte, og da ble gennakker rullet ut og vi seilte på nesten flat vann i gledelig fart. Forhold, meldte på Yr.no, var såpass lovende at målet ble satt til Lillesand. Men etter alt for få timer, Yr.no til tross, løyet og dreide vinden dessverre gradvis med uret inntil den var på nesen, og meget lett. Motoren på. Søk etter medstrøm.

ETA Lillesand, ca 23-24.

Alls well!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..