Hjartøya9

66 00,3N 012 24,4E  «Dønnamann» i skyene i bakgrunn.

DSCF1518.jpg

Mellom bygene, et bilde. Hjartøya er nesten som en sydhavs øy med lagune. Smal innløp til en trygg ankring med plass til flere båter. Nå, før sesongen, er det ingen ved denne meget liten flytebrygge, og her kunne vi fortøye og vente for uværet å blåse over. Ifølge yr.no er meste parten av det sterkeste av uværet mye lenger sør, og her blir det for det mest bris med mye regn. Cockpit telt er satt opp og nedenunder er det lunt, med varme på.

Fra Vegstein til Sandnessjøen igår, med lett seilebris i ryggen, utenom hovedled, mellom holmer og skjær, (og fiskeoppdrettsanlegg). Nydelig solskinn som varmet den første del av dagen. Ankom Sandnessjøen akkurat tidsnok til å møte en stengt dør til fiskebutikken. Hadde sett frem til litt sjømat. Og da sto jeg utenfor da de åpnet idag kl 10. Fersk torsk smakte fortreffelig til middag idag. Og Trønder-jordbær er i handel. Snakk om snacks!

Da jeg er utenfor hørevidde, (måkene unntatt), er det bra anledning til å få penere lyder ut av klarinettet. Fremgang!

Alls well

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..