Rosendal

59 59,2N 006 00,2E

Av og til er det en fordel å være liten, (relativt sett). Rosendal er opplagt et meget populært sted, særlig for mange store motorbåter, og en del store seilbåter. På avstand så det fint ut: Jo nærmere vi kom, jo mindre plass så det ut å være. båter lå utenpå utenpå og ikke en ledig plass å se. Men, hvis en seilbåt og en motorbåt fjernet deres gummibåter, var det akkurat plass til Josin innimellom, på hjørnet. Skeptiske brygge-folk prøvd å skremme meg med beskjed om hindringer under vann, men vannet er såpass klart ennå at det var ikke noe problem, og ble etterhvert forbauset, og til og med tok imot tau. Alle fender i bruk. Trygt!

IMG_0921.jpg

Altså idag, en seiledag, en laaaang seiledag, etterhvert i strålende solskinn og akkurat passe vind til å fylle genakkeren og få topp marsjfart. Herlig! Hele veien fra Sotrabru til enden av Bjørnefjorden, der det ble ganske smalt i Lukksund, og det var fornuftig å ta inn seilet. Etter Lukksund var det ikke mer vind, og motoren måtte ta oss resten av veien.

Stort oppslag ved betalings automat: «Åse Kleveland, idag, kl 19.». -Slapp av, sa en i køen, det er utsolgt! Søren. Det kunne ha vært noe! Kanskje det er derfor havnen er så overfyllt. Jaja, gleden av å hatt en så fin seiledag kan nytes i stedet.

Og det er fremdeles jordbær igjen.

Alls well

PS: Forresten. Etter å ha publisert en bloggpost, ser det ut til at det publiseres flere, altså de som er sendt tidligere. Er det sant, dere mottagere?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..