Haugesund 2

Fredag var som man bare kunne ønske seg, lett bris og strålende sol. Masse glade mennesker, musikk, mat-og-drikke boder, inkl gratis-frokost fra SildeKongen sjøl. Han skrøt av at han hadde kokte 700 egg, så værsåsnill ta to. Det gjorde jeg!

Her på Vestlandet er det tradisjons fiske- og fraktebåter som dominerer bildet:

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_72a2.jpg

Men Nordlandsbåter var forståelig i mindretall: Bilder tatt fra bruen over Smedasundet, det første mot sør, det andre mot nord.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_72a3.jpg

Iflg organisatorer var det 150 båter til sammen. Noen få av de som betegnes som «Tupperware», som Josin feks. Josin ligger bredside med en større motorbåt, (takknemmelig høyere, som lettet iland-klatring over lastebil dekkene), med fem andre seilbåter utenpå. (Usynlig helt nord i bildet). Det ble mye tråkk over dekk, enkelte er mer agile enn andre. Og natt-snublerne var verre!  

Men idag, lørdag er det dessverre overskyet og litt duskregn, men aktiviteter er det mange av, inkl en flott defilering av mange båter i sakte fart frem og tilbake, med formann i Foreningen, Asgeir, i spissen, roende i sin flunkende ny jolle:

4lz%jKTGT4uPZpPHNPN0hg_thumb_72cb.jpg

Og meg? Captain John er blitt til Kaptein Vomm. Våknet midt på nattten med dèt stortå. Årsak ukjent. Googling var forvirrende og til liten hjelp. Inaktiv dag for meg dessverre.

Alls not-quite-so-Well

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..